ΠΟΙΚΙΛΙΑΚH ΣYΝΘΕΣΗ |
|
Αγιωργίτικο 80%, Cabernet Sauvignon 20% |
ΠΓΕ ΑΤΤΙΚHΣ, VOL |
|
13,0% |
ΠΕΡΙΟΧH |
|
Αμπελώνες Πικερμίου |
ΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ |
|
Εκχύλιση ελεγχόμενη και κλασσική ερυθρή οινοποίηση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες. |
ΓΕΥΣΤΙΚA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA |
|
Μάτι: Ρουμπινί χρώμα, με ιώδεις ανταύγειες. |
|
|
Μύτη: Νεανική μύτη με αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων που θυμίζουν βύσσινο, φραγκοστάφυλο και βανίλιας, ντυμένα με νότες φυτικότητας και πράσινου πιπεριού. |
|
|
Στόμα: Γεύση ξηρή και ζωηρά φρουτώδες, με απαλές τανίνες που δένουν όμορφα με την οξύτητα και το αλκοόλ. |
ΣΕΡΒIΡΕΤΑΙ |
|
Θερμοκρασία 12 - max 16°C, σε ποτήρι μεσαίου όγκου |
ΠΑΛΑIΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΛAΡΙ |
|
Μέγιστο 2 χρόνια |
ΑΡΜΟΝIΑ ΣΤΟ ΠΙAΤΟ |
|
Ευχάριστο καθημερινό κρασί που συγκεντρώνει οικογένεια και φίλους γύρω από το τραπέζι. Αλλαντικά, κίτρινα τυριά, πλούσιες ομελέτες, κοτόπιτα, κοκκινιστά κατσαρόλας, όσπρια, κρεατικά μπάρμπεκιου, ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες, ψάρι αλά σπετσιώτα, πίτες φούρνου, μπιφτέκια, πίτσα και πιάτα της ελληνικής κουζίνας. |